Ik ben Marlies Heuver- Gerritsen Mulkes,

gehuwd met Derjan en moeder van 3 kinderen Laura (2001), Mart (2002) en Wout (2005).

 

Al van jongs af aan lag mijn interesse bij baby's en kinderen. Na mijn verpleegkunde studie mocht ik aan het werk op de afdeling verloskunde. Vanaf toen is mijn liefde voor de baby en (zwangere) ouder alleen maar gegroeid.

Al vanaf 1996 werk ik met veel plezier op de afdeling verloskunde. Vanuit die jarenlange ervaring met het begeleiden van zwangeren, barenden en kraamvrouwen en hun baby's zie ik het belang van het begrijpen van je kind. Bij mijn contacten privé met ouders van opgroeiende kinderen zie ik terug welke vruchten dit afwerpt. Hoe beter die relatie vanaf de zwangerschap is opgebouwd, hoe hechter die het hele leven blijft.

Toen de opleiding tot babyconsulente op mijn pad kwam en daarbij de opleiding tot babymassagedocente en Dunstan babytaaltrainer, wist ik dat dit de verdieping was die ik nodig had om ouders thuis te kunnen begeleiden een sterke band met hun kindje op te bouwen. Ik mijn expertise uitgebreid met de cursus zorgdragen voor professionals en knoopwijzen voor zwangeren volgens de FTCZ ® .

Puur Wonder de naam zegt het al. Iedere geboorte is een wonder. Elke baby, ieder mens is puur.

Een ieder mag er zijn zoals hij of zij is met je eigen achtergrond en ervaring, dat maakt iedere ouder uniek.

Vanuit die positie en door positieve benadering en ondersteuning van het eigen kunnen wil ik het zelfvertrouwen in de verzorging van en omgang met jouw baby vergroten.

 


Jij bent een wonder, puur en uniek...